تولید سالانه 23.5 تن انگور در مروست

 

محمود زارع زاده در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)-منطقه یزد، زمان فرآوری انگور را از نیمه مردادماه تا نیمه شهریورماه اعلام و بیان کرد: نزدیک به 20 درصد انگور تولیدی این شهرستان که 4 هزار و 700 تن است، فرآوری و مابقی جهت تازه خوری به بازار عرضه می‌شود.

 

وی تعداد کارگاه‌های فعال کشمش‌بندی و بارگاه کشمش شهرستان خاتم را 15 کارگاه عنوان کرد و افزود: این کارگاه ها اشتغال مستقیم 210 نفر را فراهم کرده است.

 

/ 1 نظر / 20 بازدید
fatemeh

واقعا که انگور مروست بهترین انگور دنیاست وبه خارج از کشور نیز صادر میشود هیچ وقت مروستی ها را دست کم نگیرید[خنده][خنده][لبخند][خداحافظ]